Over Bianca Kwast 

Mijn naam is Bianca Kwast en ik ben 30 jaar. Geboren in Den Helder. Even een uitstapje gemaakt naar Anna Paulowna voor een jaar of vijftien. Maar inmiddels woon ik nu vanaf mijn zestiende weer in Den Helder en heb ik mijn leven hier opgebouwd met sport, vrienden, familie.

Altijd al ben ik gek geweest van sport. Zelf voetbal en tennis ik al van kleins af aan, maar de wintersportvakantie in Oostenrijk vond ik ook altijd erg leuk. Ik heb daar mijn diploma gehaald als skilerares. Tevens heb ik daar drie maanden gewoond om skiles te geven aan kinderen en volwassenen. 


Toen ik terugkwam van dat avontuur wist ik niet goed wat ik wilde. Qua werk was ik al jaren zoekende naar de juiste baan. Steeds terug naar een functie in de sport of administratie, en ook het lerares zijn bleef mij aanspreken. Een combinatie daarvan zou geweldig zijn. 

Afgelopen zomer heeft Zeemacht mij de mogelijkheid geboden om de opleiding tennisleraar A te kunnen volgen. Toen ik werd toegelaten tot de opleiding ben ik gelijk gestart met mijn eigen bedrijf: B.K. Racketsport. En dat is dan ook gelijk een droom die uitkomt. 
Sinds het voorjaar van 2022 geef ik daarnaast ook tennisles bij T.V. Oudesluis.


Op de baan verzorg ik leerzame en leuke tennislessen. Plezier staat voorop. Het leren van nieuwe vaardigheden en vooruitgang boeken is daarbij een belangrijk doel. Als tennisleraar ben ik betrouwbaar en kom ik mijn afspraken na. 

Bianca Kwast is trainster bij Groot Tennisactiviteiten & Ondersteuning. Met haar enthousiasme verzorgt ze de lessen bij T.V. Oudesluis. Ook verzorgt ze met haar eigen bedrijf B.K. Racketsport de lessen bij M.S.V. Zeemacht.