Teambuilding 

Werken aan een onderlinge fijne sfeer met collega's, een (nog) hechtere familieband creëren of met vrienden de vriendschap vieren. Met teambuilding zorgt u ervoor dat een groep mensen samensmelt tot één team. Middels teambuilding activiteiten op en rond de tennisbaan leert iedereen elkaar beter kennen en wordt er samen gewerkt aan een hecht team. Zo draagt een teambuildingsuitje bij aan een écht wij-gevoel.

Ben je opzoek naar professionele sprekers die een teambuildingsactiviteit een extra impuls kunnen geven? Ook dat kan! Ik zal je even voorstellen aan iemand die ik heb leren kennen als een enthousiast persoon die je heel veel motivatie geeft om met de door jou opgestelde doelen aan de slag te gaan. Daarin is veel aandacht voor de persoonlijke talenten en eigenschappen van de deelnemers. In verschillende interactieve sessies heeft hij mij mentortrainingen gegeven waardoor ik voorbereid was om studentmentor te zijn van eerstejaars bachelorstudenten van de Vrije Universiteit. Daardoor kon ik ze begeleiden in hun eerste jaar op de universiteit. 

Rob van der Donk

Rob van der Donk heeft een bewezen track record met betrekking tot het begeleiden van een breed scala aan zowel studenten alsook (jonge) werknemers, in hun transitie naar ‘self-aware professionals’ middels het omzetten van hun (academische) gedachten en ideeën naar een individueel, praktische benadering van de studie- en/of werkdoelen. Hij fungeert als aanbevolen externe coach voor PhD’s, (pre)Master studenten en Postdocs.


Zowel zijn (internationale) defensie/corporate-life expertise, alsook academische ervaringen onderstrepen herkenbare praktijkvoorbeelden en bieden een individueel perspectief over hoe en waar men zich bewust op kan voorbereiden. Waar hij zich samen met deelnemers specifiek op richt en daarmee steviger ontwikkeld, is een dieper begrip en zelfbewustzijn van de gekozen werkrichting/studie, in harmonie met de individuele doelen, eigenschappen en talenten; maar nog belangrijker, hoe deze kunnen bijdragen en passen in de huidige en toekomstige werkplek cultuur: het aspect en belang van de teamprestatie blijft hierbij alles behalve onderbelicht.

Kenmerkende waarden die een prominente plek krijgen: enthousiasme, flexibiliteit, discipline, motivatie, leiderschap, teamwork, communicatie en een hoge mate van betrokkenheid.

Tijdens zeer dynamische, interactieve (workshop)sessies word je proactief geconfronteerd en geënthousiasmeerd, waarna je een helder zelfbeeld, persoonlijke focus en strategie kunt ontwikkelen om de voor jou juiste beslissingen te maken dat zowel je werk als persoonlijk leven in harmonie met je persoonlijke doelen brengt.

Alle verschillende sessies van Rob worden naar uw wensen op maat gemaakt, zodat ze perfect passen in de activiteiten en dag die u voor ogen heeft. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!