T.V. Oudesluis

Tennisvereniging Oudesluis is opgericht op 21 april 1993. Het eerste jaar werd door de leden gespeeld op het verharde handbalveld van handbalvereniging DOSKO. In 1995 werd het huidige complex in gebruik genomen en in 2005 is de kantine verbouwd. T.V. Oudesluis beschikte altijd over twee dynatop tennisbanen. Dynatop werd ook altijd wel het ''grijze gravel'' genoemd. De dynatop tennisbanen zijn in 2013 vervangen door de huidige kunstgrasbanen.

TV Oudesluis organiseert sinds 1995 het open “Kakebientoernooi”, waaraan KNLTB leden van alle verenigingen deel kunnen nemen. In 2020 (en later 2021) zou de 25e editie worden gespeeld, maar dat werd twee maal afgelast door de Coronapandemie. In 2022 was het toernooi met een vernieuwede commissie een groot succes. Het toernooi wordt door alle deelnemers en toeschouwers uit de naaste omgeving gewaardeerd en beleefd als een gezellig en goed georganiseerd toernooi, met op de vrijdagavond de inmiddels bekende visavond. In 2022 kwam er een tweede open toernooi bij: Hollandse Hypotheken & Verzekeringen Nog eentje dan Actueel Rating toernooi. Dit toernooi vindt in november/december plaats en is echt het laatste toernooi van het jaar in deze regio. 

Naast de open toernooien worden er clubkampioenschappen, interne competitie en externe competitie voor beginnende-  en gevorderde spelers georganiseerd. Verder vinden er gezellige openings-, herfst-, Sinterklaas- en snertavonden plaats met een hapje eten en een gezellig versierde kantine. Meer informatie over T.V. Oudesluis is te vinden op de website.