Organisatie

Tijdens de lessen en activiteiten staat plezier voorop! Op en naast de baan genieten van de lessen en activiteiten: 'Met plezier gaan we de baan op, met een lach staan we op de baan en met een voldaan gevoel gaan we de baan af.' Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je wat opsteekt van de lessen en activiteiten en dus progressie ziet!

Onze visie is dat je door samenwerken verder komt. Daarom werken we graag samen met andere verenigingen, tennisleraren en organisaties om de krachten te bundelen. Ook zien we samenwerken graag terugkomen binnen de lessen en activiteiten. Door met veel enthousiasme en professionaliteit te werken, en de krachten te bundelen zijn we van mening dat verenigingen worden versterkt en leden met elkaar worden verbonden!

Tennislessen: Binnen de tennislessen staat een persoonlijke en professionele aanpak voorop. Met veel enthousiasme gaan we opzoek naar de persoonlijke voorkeuren van de cursist en kijken we naar de beste aanpak om de doelen zo snel mogelijk te bereiken. Tennis is een sport voor iedereen en iedereen kan tennissen. Daarom willen we ook zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met deze prachtige sport! Plezier staat hierbij hoog in het vaandel en hoe leuk is het als je jezelf steeds beter ziet tennissen?! Heb je plezier in het leren en gaat het steeds beter? Dan wordt de tennissport nog leuker!

Verenigingsondersteuning: Vanuit Luuk zijn studieachtergrond en ervaring met organiseren en besturen - ondersteunt hij de verenigingen. De tennisleraar is het eerste aanspreekpunt voor de leden van de vereniging en mede daarom ontzettend belangrijk in de organisatie. Ledenwerving, ledenbehoud, vrijwilligers en de activiteitenagenda zijn thema’s waar we ons graag mee bezig houden. Ondersteuning tijdens toernooien kan daar ook een belangrijk onderdeel van zijn. Zo zorgt jarenlange ervaring met de organisatie van verschillende (open) toernooien, in combinatie met een groot netwerk en een geldige licentie als toernooileider, voor voldoende kennis om het toernooi te ondersteunen. Tenslotte is de samenwerking met andere verenigingen van groot belang. Samen sta je sterker en zo zorgen we voor een actieve vereniging met leden die betrokken zijn bij de club!

Activiteiten: Naast het geven van tennislessen en het ondersteunen van verenigingen zijn we de partner voor het organiseren van uw bedrijfsfeestje, teamuitje, vriendenuitje, kinderfeestje en teambuilding op en rondom de tennisbaan. Voor welke activiteit u ook kiest, samen maken we er een leuke en gezellige activiteit van!

Een tennisactiviteit kan ook slechts een onderdeel zijn van de dag die u voor ogen hebt. Laat ons u helpen om mee te denken over hoe we er een leuke dag van kunnen maken en hoe de activiteiten daarin passen. Denk bijvoorbeeld aan een tennisclinic met een hapje en een drankje of teambuildingsactiviteit in combinatie met een professionele spreker. In overleg kunnen we alles regelen en maken we een activiteit op maat! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!