Tenniskampen

Groot Tennisactiviteiten & Ondersteuning organiseert elk jaar een tenniskamp voor de jeugd. Het tenniskamp is dit jaar in de laatste week van de zomervakantie van maandag t/m donderdag (26-29 augustus) en op woensdagavond blijven de kinderen ''slapen''. In de ochtend en overdag vinden leerzame en leuke tennisactiviteiten plaats. Alle aspecten van tennis komen aan bod: techniek, tactiek, fysiek & mentaal. Ook tennisactiviteiten als een tennisquiz en een tennis escape room worden gedaan. Daarnaast wordt elke dag afgesloten met een activiteit die niks met tennis te maken heeft. De afgelopen drie jaar hebben we onder andere gepaintballd, gezwommen, spijkerbroek gehangen, levend stratego gespeeld, gelasergamed, indoor gekart en nog veel meer. 

 

De leiding is in professionele handen van een aantal tennisleraren. Het doel is om de jeugd een onvergetelijke tennisweek te bezorgen. De kampen zijn voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 17 jaar.

 

Heeft u interesse om een tenniskamp te sponsoren? Er zijn diverse mogelijkheden te bespreken, neem hiervoor even contact op!