T.V. Anna Paulowna 

T.V. Anna Paulowna (TVAP) bestaat sinds 19 juni 1972. Sinds 2004 heeft TVAP op het Sportpark Kleine Sluis de beschikking over een prachtige tennisaccommodatie dat volledig in eigendom is van de vereniging. Daarmee is TVAP een volledig zelfredzame sportvereniging binnen de gemeentelijke grenzen van Hollands Kroon.
Mede dankzij de vele vrijwilligers zijn ze in staat het park in een uitstekende conditie te houden, waardoor de contributie ook aantrekkelijk laag kan blijven.

De vereniging staat vooral bekend om zijn gemoedelijkheid en open karakter. TVAP wil sportiviteit en gezelligheid bij elkaar brengen met activiteiten waaraan iedereen kan deelnemen. 

TVAP is een jaarvereniging en dankzij de 6 kunstgrasbanen met LED-verlichting kan er het hele jaar door zowel recreatief als competitief getennist worden. De verschillende commissies zorgen ervoor dat er voor jong en oud voldoende activiteiten door het jaar heen georganiseerd worden, met als doel sportiviteit en gezelligheid met elkaar te verbinden. Meer informatie over T.V. Anna Paulowna is te vinden op de website.